Synopsis

INGEN SKA KUNNA påstå att jag inte försöker ta mig själv på allvar och gå grundligt tillväga. Handlingen som ett flödesschema. Inget krångligt drama med förvecklingar och komplicerad intrig, men jag kan ändå behöva en översikt, så att jag kommer ihåg vad jag tänkt: En synopsis.

 

Färgkarta, så att jag hittar rätt färgton igen. Jag har redan haft nytta av den.
Och så har Drottning Tiye fått träda fram. Kanske ska hon medla mellan Farao och Henuttaneb i den uppkomna äktenskapsfrågan?

 

 

 

 

Prinsessan tänker absolut inte gifta sig med sin kusinen/militären. Hellre låter hon sig väl bitas av en giftorm. Allra helst ger hon sig ut på olovliga, nattliga simturer. Tvärs över Nilen.

 


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.