Sorti – redan?

KNAPPT hinner jag sätta punkt i mina tidigare anteckningar från de två nya utställningarna på Vandalorum, förrän jag får veta att projektledaren kommer att lämna Värnamos nya kulturarena. ”Uppdraget att starta upp Konst- och Designcentrat är slutfört”.

Projektledaren lämnar Vandalorum. I och för sig ingen större överraskning - men så snart?

Synd! Men om det nu är så att Sune Nordgren inte kontrakterats för mer än uppstarten eller om andra utmaningar väntar på honom, är det väl något man måste acceptera. Men redan nu, innan ”telningen” ännu går på stadiga ben? Växlingen av ledarposten lär få ett år på sig, så förhoppningsvis hinner Vandalorum få upp lite styrfart medan denne utmärkte projektledare ännu kan rikta stegen.

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *