En låda från Kinn

FÖRLÅT! Råkade jag helt egoistiskt tömma lagret? Nej, det finns lite kvar och vi tar hem mer. Du lika väl som jag har rätt till detta utmärkta papier-machépulver som ger ett så perfekt ytterskikt på skulpturerna. Hårt som trä när det torkat och slipbart till en sammetslen yta. Jag brukar snåla med vatten när jag blandar pulvret, så att jag får en fast pasta, som lätt går att lägga på med pallettkniv.

Jo, jag handlar själv hos Kinn.com. Mest för att jag har lärt känna produkterna i sortimentet och givetvis lite av lojalitet också. Nu har i alla fall jag försett mig så att jag klarar mig ett tag. Nästa gång är det din tur!

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *