Liten skogsutflykt

melmaelDET HÄR MAGASINET har under senare tid inte handlat särskilt mycket om vare sig teckning eller papier-maché. Varken pennstreck eller skulptur. Det är sommarstiltje. Och ska jag vara uppriktig känner jag mig inte helt skuldtyngd för det. När barn och barnbarn dessutom kommer på besök, har man ju laga förfall.

maelFör stadsbor är en skogspromenad ofta mer intressant än andra aktiviteter man försöker hitta på och får det ju även ut det gamla gubbaskinnet också.

En liten man beväpnar sig mot farorna som eventuellt kan lura bakom stammarna. En liten man hittar också hallonen, smultronen och blåbären, delikatesser som är helt gratis och kan avnjutas vid en bekväm paus på mjuk mossa. Små skogsvandrare sätter värde på såna saker och allt annat man kan hitta.

rmael

Och nog har vår gröna smålandsskog ett attraktionsvärde även för större män (och kvinnor), när sommaren bjuder på så här fint sällskap och sköna dagar.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *