Nästa projekt ska bli bra

ans1309bLITE LAGOM UTFLIPPAD har jag gjort en ”filmaffisch”. Det var ju hejdlöst roligt det här och trots att jag känner mig lite sliten i skaparsinnet, kan jag inte låta bli att redan fundera på nästa, riktiga projekt. Det där projektet som får ta ett helt år minst, i rimlig takt och som ska bli alldeles otroligt bra! Det här var ju egentligen bara ett pilotarbete – en test.
Om Konstnatten på Öland vet jag egentligen inte mer än att det brukar vara en välbesökt sen konstrunda. På Beteby Konstgård kommer Ann Hulthen, som äger stället att ställa ut målningar. Därtill kommer Blå Husets, Värnamo, Christin, & Stefan Bennedahl att presentera ”En glimt av änglar”. Det är en utställning med egna och inbjudna kreatörers verk: teckning, målning, foto och skulptur. Bland annat. Och så då undertecknads ”premiärverk” också.
Det blir bortåt hundra olika anhalter under Konstnatten. Missa inte Beteby Konstgård!

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *