Julstämning

bh02

Klicka för större bild.

UNDER MÅNGA ÅR NU har traditionen med Blå Husets julutställning varit en fin, genuin stämningsskapare i det kompakta förvintermörkret. Här saknas visserligen det vanliga kommersiella anslaget, det plastiga glittret och krimskramset, men i stället finns de varmt lysande ljusen, dofterna och framför allt den oförfalskade julstämningen. Kom och trängs en smula, upplev konst och konstnärlighet i en vacker och kreativt inspirerande inramning! Njut en kaffetår och en pratstund och glöm vardagen för en stund. Kom till Alandsryd!

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Okategoriserade, Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Julstämning

  1. Redaktören skriver:

    Man kan inte vara med på allt som händer, Ingrid. Och för dig är det ingen oansenlig sträcka att köra heller. Vi går dit som vanligt – det har blivit tradition. :)

  2. Musikanta skriver:

    Det hade varit roligt att vara där! Men som du vet har jag själv en del för mig de helgerna. Andra advent fyller Mirren år så då måste jag självfallet vara i Stockholm. DÄR kan man verkligen tala om kommersialism och krimskrams. Fast för all del, julmarknaden i Gamla Stan är det något visst med i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *