ChUD II

ChUD_180CHAVANTS LERA, den hårda, bjuder motstånd när man modellerar grundformerna med de större klumparna. Leran kräver uppvärmning, ca 55° i ugnen, för att man överhuvudtaget ska orka forma den. Men i de små detaljerna är just hårdheten helt perfekt och småbitar värms tillräckligt av handvärmen. Men det här med händer och fötter – det tar tid. Den här etappen har långt kvar ännu. En lång, svår väg!

NSPh8

Tur att vi bara har fem fingrar och tår på vardera lem.

Men så trivsamt ändå, att bära det här lilla embryot nära sitt hjärta. Det fyller upp tillvaron mellan jobb och hushållsbestyr. Livet får mening. Det här är som tidigare nämnts ett hemligt projekt, men å andra sidan röjer väl bilderna vad det handlar om. Mer hemligt än så är det alltså inte.
Norrljuset faller behagligt in genom fönstret, fåglarna hörs kvittra piggt och muntert utanför – mycket bättre än så här kan man väl inte må?

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Okategoriserade, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Ett svar på ChUD II

  1. Musikanta skriver:

    Du har all anledning att vara nöjd med dina fötter och händer. Begriper inte hur du gör för att forma dem så perfekt. Inte underligt att livet leker just nu!
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *