ChUD VI

ChUD_180VISSA DAGAR ÄR oturstyngda. Idag är en sån dag. Inget katastrofalt, inte ens något som gått sönder – bara en allmän mobbning från tingens sida. Saker har tappats, spillts, sluntit – saker fungerar inte, saker har gömt sig, saker hånar mig elakt. Med all önskvärd tydlighet har jag märkt tingens avoghet. Vad jag än kan ha gjort dem, hoppas jag det är glömt och förlåtet i morgon.
NSPh20En liten provgjutning har i alla fall skett idag, men det känns som om morgondagen möjligen kunde ha varit ett bättre valt tillfälle. Men kanske ville jag muntra upp mig – denna De ogina tingens dag. Det fungerade visserligen, men jag är inte så nöjd med proceduren och heller inte med resultatet. Det hör i och för sig till mina trial-and-errormetoder att det inte alltid blir som önskat. Men i dagens stämda tonläge är Motgång ingen väsedd gäst.

Nåja, nåja. Jag har beställt lite mer material – för jag tror jag ska prova ett annat sätt också!

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *