Efterträdaren

kaffekoppSOM MINNESGODA BESÖKARE kanske kommer ihåg, gav den gamla kaffekoppen upp efter lång samlevnad med er redaktör. Sånt händer och jag grämde mig egentligen mest för att den var så lagom: storlek, godstjocklek, form och grepp. Nu har emellertid en värdig efterträdare kommit och fått träda i tjänst.

kopp

Min syster, som inte bara förstått problematiken, utan också insiktsfullt hittat rätt representant bland dessa viktiga kärl, kom och levererade ersättaren idag. Jag kunde inte ha valt bättre själv! Rätt storlek, rätt godstjocklek, perfekt grepp och behagfull form. Dessutom god att dricka ur och skön att vila ögonen på. Välbefinnandets och den kreativa harmonins förutsättning är återställd. Tack syrran!

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Efterträdaren

  1. Musikanta skriver:

    Jag förstår precis. Det var samma elände när Kents kinesiska kaffemugg, hemförd från Kina 1905 gick sönder. Den hade dessutom lock. Efter mycket letande i skåpen hittade vi en gammal mugg som locket passade till. Friden återställd som du skriver.

    Ingrid som det inte spelar någon roll i vilken mugg hon dricker te, bara den inte är för liten. Föredrar dock Muminmammans mugg när hon är uppe och hälsar på dottern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *