Transplantation

elagg

Gammal och ny fläkt (på plats).

JAG HAR INTE resurser att springa och köpa nytt så fort någonting går sönder. När det dessutom gäller datorn, där program och inställningar är inkörda, är ett nyinköp inte särskilt lockande. Och absolut inte nu! Fläkten i nätaggregatet har låtit (skrikit) i ett halvår nu. Innan har jag kunnat få pli på den med ”tandpetarmetoden”, men efter ett varmkörningspass igår, var den medicinen helt verkningslös.
Därför har jag flyttat över min pappers-masse-fläkt till sin nya uppgift. För gemene kvinna/man är detta ingen bedrift, men för mig var det ett vågstycke att klippa sladdarna av det gamla ”organet”. Men det gick bra. Ersättningsfläkten passade till skruvhålen till och med. Nu går datorn så tyst att jag måste känna med handen på baksidan då och då, för att förvissa mig om att den är igång. Transplantationen ser ut att ha lyckats så här långt.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.