Det gamla gardet

animationSVÅRT ATT MOTSTÅ en sån här inbjudan, när det dessutom händer i närheten, i grannkommunen! Så, idag tog jag mig till Gnosjö Bibliotek för en heldag om Animation och bildberättande. För äldre! Jodå, vi gamla kan också! Det fick vi se prov på.
Ok, visst har jag nosat på det här ämnet av och till genom åren, men att man geschwint kan göra en halvminuts rörlig film på runt en timme var intressant att få sig demonstrerat. Nu får jag nog skriva upp ett behändigt dataprogram på önskelistan.
Att ett sånt här initiativ, speciellt riktas till oss ”uttjänta” och på landsbyggden till och med, ja det är ju anmärkningsvärt. Snudd på osannolikt! Icke desto mindre var det en mycket väl genomförd aktivitetsdag, av arrangörer, värdar och inte minst av Stanislaw Przybylski, animatören som håller ihop programmet. För det står ju bortom alla rimliga tvivel, att ställer man bara fram de nödvändiga möjligheterna då väcks kreativiteten och: Då rycker det gamla gardet fram!

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.