Rätt kommunikationsmedel

En bra början. Fast det verkar bekant. Någon har varit före.

JAG HAR INTE alls någon brist på arbetsuppgifter. Tvärt om! Mer än nog. Men mänskan lever inte bara lekamligt, utan också, och lika mycket, andligt. Jag vill ju ägna mig åt sånt som jag mår så bra av. Det är bara det att jag inte tycks kunna bestämma mig för vad jag ska hitta på under de stunder då livet ger mig ”tid till förfogande”.
Jag gillar järnvägar: miljön med lok, vagnar, skenor och växlar, stationer, sotiga (eller åtminstone småskitiga) skumma restauranger och hotell, matta lampor som lyser över ensliga perronger… Det här är det mest spännande, dramatiska, ödesmättade och romantiska kommunikationsmedel som världshistorien hittills frambringat. Kan det vara rätt miljö för någonting?

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.