Fascination

raa

EN SÅN HÄR dag kan vem som helst njuta av tillvaron. Att stå i maten, äta och bara vara, som man säger nuförtiden, är också ett sätt att ”fånga dagen”. Inte särskilt blyg var hon. Jag hann gå ut, utföra en av mina ljudliga hostattacker och därtill slamra med bildörren eftersom jag glömde något och måste gå in igen. Det var då jag såg henne stå där, till synes helt obekymrad. Det var först när jag hämtat kameran och tagit en serie bilder som hon tyckte det fick vara nog. Några mjuka skutt mot kanten av fältet, sen gick hon lugnt och stilla ned för slänten där bakom och försvann.
Det ska inte bli fler rådjursbilder i det här magazinet. Det har redan varit för många. Men jag är ju bara så fascinerad av de här varelserna!

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.