Känd profil?

NU FÅR DET nog duga i alla fall, om jag ska spara något av min energi till annat. Lite ruffigt förstås, men hyfsat rent nu. Det är sopat och damsuget, dock inte dammtorkat överallt. Hur skulle det ha gått till? Jag hoppas ingen är allergisk. Jag ska se om jag hittar en bättre lampa att ha över bänken. Det finns nog en lysrörsarmatur i huset, men den hinner jag inte montera nu, utan det får vänta tills nästa gång.

studion150923

Golvet är av ren cement och är fortfarande fläckat av silikoner och resiner av skilda sorter. Men vadå? Det är för tusan en verkstad och ingen fisförnäm eller trendig veckotidningsateljé.

Andra halvan av verkstan ser också okej ut, i mina ögon. Såg, rikthyvel, hyvelbänk och den andra förrådshyllan är nästan frilagda. Bordet är dukat, gästerna kan komma: Till Kinn.com, Filialen och till en genomgång av några av våra intressanta material! Många har frågat efter sånt här, så detta blir en test för att se hur bra det funkar.
….Att röja på det här viset, är förstås en åtgärd som jag själv trots allt har mest fördel och glädje av. Jag vill egentligen inte ha all skit och bråte omkring mig – så varför har jag det? Nej nu ska här bli räfts och rättarting (igen)! Bilen ska fortsätta att gå sina turer till Stomsjö återvinningsgård, för det finns mer att avyttra. Jag tror de börjar känna igen mig där borta.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.