Sextiosex och…

skisser

Men jag skissar – alltså existerar jag.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sextiosex och…

  1. Redaktören skriver:

    Sätta igång? Det är just det som är själva knuten. Om bara bilderna kunde rita sig själva, så att jag slapp. ;) Skämt åsido, så bläddrade jag i några skissblock idag och blev som alltid påmind om att jag borde ha börjat för så där 60 år sedan om jag skulle haft någon chans att bli färdig (vilket jag ju också faktiskt gjorde).

  2. Musikanta skriver:

    Här har du ju massor av idéer. Bara att sätta igång. Varför inte något om hela skapelsen när du ändå har Adam och Eva. De två nedersta bilderna verkar mycket spännande om än lite sorgliga. En barnbok på gång?
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *