Systersidan

ATT HA TVÅ webbsidor kan, i alla fall vad mina känslor beträffar, snudda vid personlighetsklyvning. Nu är den ursprungliga sidan uppe, den som skulle vara skyltskåp medan jag var yrkesutövande (vilket jag egentligen inte slutat med), en kontaktsida med arbetsprover. Och det har fungerat. En del kunder har kommit den vägen. Någon gång i vintras blev sidan hackad – så blev det att flytta till ny serverplats. Men att börja om från början igen… Tja, man drar sig lite. Men sedan en tid tillbaka finns i alla fall Inkpot.nu på nätet igen:

inkpot

Nu är ju frågan den: Hur mycket energi ska jag lägga på den här systersidan? Det går ju lätt att ta sig över hit till Inkspots.se, den lite friare nätplatsen där jag numera mest håller till. Jag ska tänka mer på saken. Men besök gärna systersidan. Det ger mig i alla fall lite markeringar i statistiken och kanske stimulans till att bygga vidare.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *