Vad gör vad på Inkspots?

DET ÄR INTE LÄTT att hitta rätt i ibland CSS-definitionerna till Inkspots. Jag har ju velat ändra vissa saker i temat jag har valt till Magazinet. När jag så uppgraderar temat, man bör ju göra det när nya versioner dyker upp, så försvinner en del av mina ändringar och andra saker kan också förändras.
Trots programmerarens benägna hjälpsamhet med kommentarer i listan och en vad jag förstår, tydlig struktur, så har jag svårt att hitta vad som gör vad för visningen på skärmen. Men varför ge upp? Till slut visar de sig, en efter annan. Sen är det bara att ändra och prova. Man ska inte glömma att tömma cacheminnet så att skärmen visar nyuppladdad sida och inte gammalt sparat skräp. Innan jag kom på det såg jag inte att mina ändringar gav effekt. Det handlar om små, men i mitt tycke viktiga ändringar. Att ta bort ”skönhetsfläckar” som jag inte vill ha i mitt Magazin och att lägga till detaljer som jag vill ha. Man önskar ju att sajten ska vara så ”estetisk” och så mycket jag som möjligt, när besökaren tittar in!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *