Pausinlägg

Terrakottakrigare från Xian. Foto: A.P.

Redaktörens välbehövliga rast är inte slut än. Ännu återstår litegrann av ”behandlingen” i vilken ingår värmeterapi, (överdriven) näringstillförsel och noggrann vätskekontroll. Muskelträning i backar och trappor samt olika övningar och upplevelser för sinnet ingår i programmet. Om den här kuren hjälper, kommer Inkspots snart ut som vanligt igen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Pausinlägg

  1. Redaktören skriver:

    Hur ska man kunna ha koll på allt? Särskilt nu på sommaren! :)

  2. Musikanta skriver:

    Hur kan jag ha missat alla dina pausbilder? Har varit dålig på att gå in och läsa hos bloggvännerna på sistone, så det är väl det det beror på. Har haft huset fullt med barn och barnbarn. Min dator är då upptagen av Casimir som spelar Minecraft på den.
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *