Att göra, men…

FÖRST BLEV DET för rörigt. Sen blev det för kallt att skapa ordning i kaos – och sedan blev plötsligt allting omöjligt. Jo, det gick ju att sitta uppe vid ritbordet under begränsade stunder, men verkstadsarbete har inte varit att tänka på. Hoppas att jag snart kan slå upp dörrarna och släppa in lite sol och fågelkvitter. Här finns att göra.

Men det är ju det där med lusten också. Och motivationen. Lusten har inte fått så mycket näring det senaste halvåret och motivationen gick nog vilse under vårvintern. Men städas ska det väl hur som helst, antar jag.


Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Att göra, men…

 1. Redaktören skriver:

  Ja, ”växthuseffekten” känns också med vanliga fönster. Jag har västerfönster i mitt arbetsrum, så mot aftonen måste jag reglera värmen med persienn och fönstergläntning.
  Jag ska ta itu med oredan, Ingrid, så fort jag kan. :)
  Ronny

 2. Musikanta skriver:

  Jag har ju en hel fönstervägg i min ”atelje” så just nu går det inte att vistas därinne under eftermiddagen eftersom solen ligger på hela tiden. Jag är dock tacksam för mina Råskog från IKEA som gör att jag kan hålla något så när ordning på alla penslar och färger. Det har också varit dåligt med motivationen under våren men nu ska jag nog sätta igång igen och måla. Jag får göra det på förmiddagen. Du återfår säkert din motivation när du bara får undan en massa prylar. Så sätt igång och städa :-) !
  Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *