Midsommar

KLUTEN UPPE! En fridfull midsommardagsmorgon med sol och lätta, ännu något kyliga vindar. Katten har fått mat och jag mitt kaffe. Hur dagen i övrigt kan användas, det ger sig efterhand. Redaktören känner sig än så länge ganska kravlös.

 

Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Midsommar

  1. Redaktören skriver:

    Hej Lennart! Den ”blågula” hissas mest när jag känner för det; när vädret är vacker och/eller om grannarna runt omkring flaggar ivrigt.
    Detsamma till dig! :)

  2. Lennart Bengtsson skriver:

    Hej Ronny, satt just och läste ditt lilla reportage om ”duken” ock katten! Jag bor som bekant i Arlöv, på Jacob Pers väg 3 och där har vi en muslimsk bostadsrättsinnehavare och han har numer uppdraget att hissa vår Svenska ”duk”! Detta på tal om (duk och katt).
    Hoppas du mår väl och god fortsättning i/på Er oss!??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *