Produktutveckling

FÖR TILLFÄLLET har jag nog kommit så långt jag kan ifråga om ”reproplinten”. Ytterligare rationalisering är önskvärd, men mycket har alltså redan vunnits! Jag får fram rena kopior (frånsett repor och fläckar på negativen) utan blänk och reflexer från kameran (och mig själv). Direktöverföring till datorn hade t.ex. smakat fågel, men det fungerar inte med kameran. Att byta negativ är också lite bökigt fortfarande. Men har jag egentligen bråttom?

Jag är ändå glad att jag kan få ut ganska bra kopior av negativen. Och upptäcka saker jag inte visste, saker som jag glömt och saker som jag mindes annorlunda. Hösten är räddad.
Nedan: Järntorgsbrunnen i Göteborg igen, att jämföra med tidigare publicerad bild. Kopierad i den nya plinten.Det här inlägget postades i Nostalgia / Arkivrelaterat, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *