Blås, milda vind!

INNAN DIN GAMLA DATOR går iväg till återvinningen, se till att plocka ut och spara fläktarna! Har du tidigare varit klok och behållit de transformatorer som blivit över från uttjänta scanners, skrivare och annan kringutrustning, är det god chans att du hittar någon som ger just den strömstyrka fläkten ska ha. Strömstyrkan brukar stå på en liten etikett på både apparat och fläkt. Med ”sockerbitar” och den lilla skruvmejseln (den som alltid är borta då man behöver den) är installationen snart gjord.

Dessa tystgående små turbiner ger en god torkhjälp till dina våta papier-machéverk. Jag åtnjuter lyxen att ha ett mikrofonstativ som är ställbart/vridbart i alla riktningar. Dessförinnan fick träribbor och plastklämmor bli improviserade hållare.

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *