Landmärken

Lagom längd?

SÅ BLEV stjärten avkortad. Det är lika bra att ändra saker som irriterar en med det samma. En för lång fiskstjärt blir inte kortare av att jag önskar det. Fram med bågfilen och såga igenom, sen riva bort lite papier-maché och sedan surra ihop metalltrådarna inuti – värre än så var det inte. Även om det handlar om en figur med diskutabel verklighetsförankring är det noga med anatomin.
När lagningen fått torka lite ska jag hitta den rätta böjningen också. Det är en av de stora fördelarna med paier-maché; att man hela tiden kan ändra sig.
Några viktiga ”landmärken” för den fortsatta formgivningen har kommit till. De hjälper mig att få in ”riktningen” när jag bygger på formerna. Så nu är det bara lite torktid och väntan igen. Min lilla tystgående datorfläkt snurrar på och ger en riktad luftström!

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *