Lever än

KATTKRAKEN som ingen vill ha, sträcker ut sig. Han vet inte att han bör ligga lågt i stället för att ligga oss i fatet, hålla en diskret profil och vara tacksam för var dag han slipper smaka Gyttorps svartpeppar. Så icke dock. Trängs vid dörren för att komma först in, först vid matskålen, väck med mamma, hon kan vänta…  En framfusig, fräck och egoistisk odåga! Mätt och belåten – då ska det lekas! Får mamman i sin tur äta ifred? Nej då. Får hon vila en stund i lugn och ro? Nej då. Alla objekt, levande eller döda ska undersökas eller anfallas. I eventuella pauser kan man ju tugga på sladdar. Hutlösare kattslyngel finns nog inte. Fast ingen så kelen och sällskaplig heller, eller någon som spinner så ljudligt.

Burt Reynolds? Nej en hutlös slyngel till katt.

Redaktören

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *