En till

Någonstans måste man börja.

DET HAR GÅTT LÅNG TID sedan sist jag gjorde något i papier-maché. Nu satte abstinensbesvären in och jag började jobba ihop en grundstomme till något nytt. Ännu är idén vag, men idéerna brukar som Du vet ibland utvecklas i takt med verkets framskridande.
Metoden är en genomgående metalltråd, nedtill i en Y-formad ögla, på vilken jag lägger ganska löst komprimerad pappersull med klister. Det ska nu få torka ett par dagar innan jag går vidare. Möjligen kan det redan anas vad som min håg lyster att forma? En till kan man säga.

Är stjärten månne bliven för lång?

Nu har jag krökt och ändrat lite, lagt på mer pappersull och klister, så nu får det torka lite igen. Papier-maché är inget snabbtorkande medium, men nu har jag som tur är annat att göra också, så jag behöver inte bli otålig. Som jag tänker just nu, ska denna figur bli helt i papier-maché. Den ska också vara klar inom 3-4 veckor, så det blir väl till att plocka fram fläktarna.

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché. Bokmärk permalänken.

2 svar på En till

  1. Redaktören skriver:

    Nu blir jag förvånad. Hur kan du känna till dessa “bevingade ord” ur ett av svensk radiodramatiks verkliga höjdarverk? Du är för ung! :D

  2. Dotran skriver:

    ”Då kom det en till och tog thej en nöt”…?

    ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *