Trädgårdsfontänen

JAG ÄR LITE SUGEN PÅ att göra något med vatten, gärna porlande. En ”klassisk” fontän kanske, i en lugn vrå av trädgården, där kvillrande droppars lek blir såväl rogivande som stimulerande? Något system med rundgång, som hämtar tillbaka vattnet igen i ett cirkulerande lopp, filtrerat genom gruslagren. Miljövänligt, naturnära i en romantisk floral inramning.

Men när jag skissar på projektet förefaller det bli alltför komplicerat. Tekniska aspekter som materialval och ledningsdragning mm. Den måste tåla olika sorters väder.

Materialåtgången är också en viktig faktor, det kan bli för kostsamt. Ateljéutrymmet är ytterligare ett problem – jag har det ganska trångt just nu. Ju mer jag funderar, desto mer bestämd blir jag. Det får stanna vid idén – jag hittar på något annat.

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Trädgårdsfontänen

  1. Redaktören skriver:

    Så länge man bara tänker kan man ju tänka stort :)

  2. Dotran skriver:

    Jag blir annars väldigt förtjust i den tänkta skalan för projektet – en hjälp för vilsekomna stadsbor att navigera i spenaten…! ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *