En olycka…

…FICK TILL FÖLJD att min ”lilla studio” snabbt genomgick en grovröjning och därmed också fick ett klart förbättrat status i den pågående saneringen. En balkonglåda med omplanterade växtskott skulle placeras nära fönstret för att få en gnutta ljus under vintermånaderna. Min idé var att hänga lådan i ståltrådar, på lagom höjd. Jag ska inte plåga någon med detaljer eller med osmakliga bilder, men en låda jord och plantor över den röra jag hade på arbetsbordet – det var ingen lisa att uppleva.

Såväl bordsyta som golv skymtar.

Men nu, som ett gott steg i rätt riktning har många artiklar sorterats till återvinning/deponi, andra in på hyllor som tidigare inte varit åtkomliga. Golvet har avtäckts och kunnat dammsugas och överhuvudtaget ser jag ett klart ljus i tunneln. En hel del kvar, men kanske blir även lilla studion en mönstergill arbetsplats i år?

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *