Gjutformen II

Nabbarna på plats.

SILIKONLAGRET är mellan en halv och en centimeter tjockt och det bör räcka till. De olika färgskiftningarna beror på olika koncentrationer av tixotropmedlet (det som hindrar silikonet från att rinna) Nabbarna som ska hålla innerformen på plats i ytterkappan är pålimmade. Nu ska jag lägga på gips och gipsbindor utanpå och sen är det bara en formdel kvar.

Sen är det bara resten kvar.

Jag har rätt så tungt vägande skäl att försöka hinna göra åtminstone en provgjutning tills på lördag. Det bör gå, fast silikonet håller på att tryta så jag har tvingats lägga en beställning på mer*. Jobbet tar sin rundliga del av min tid förstås men med lite flyt är saken i hamn!

* Tro inte att jag har fri tillgång till material.

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *