Tre kvar

3g34MELLANDAGAR. Måndagar är reguljärt jobb på Kinn.com. Just denna liksom tisdagen blev dessutom belastad med ett extrajobb, såsom tidigare omnämnts. Så status på ”Gemini” är således oförandrat. Trots att morgondagens datum är 1:a maj och borde vara en fridag, ska väckning sättas tidigt. Om det nu ska bli så bra väder som sagts, gäller det att utnyttja dagen. Det är mycket som återstår!
Vid långdragna och intensiva projekt som detta brukar jag längta till något annat. Som nu, tillbaka till ritbordet. Det kan vara så att jag fått idén till det bildspel jag lovade en vän (som tillsammans med sin konstnärsfru ska ställa ut på Öland i sommar). Och idéer ska helst bearbetas så fort som möjligt eftersom de ofta har kort ”bäst före-datum”.
Men ännu är det alltså papier-machén som gäller. Vi får se hur väl jag kan förvalta de tre återstående dagarna. Tre – inga fler.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *