Sommarens lov

_12703SOMMAREN står i särklass bland våra fyra årstider! Det kan inte hjälpas – detta är favoriten! Hittills har inledningen på detta års upplaga av det alltid så efterlängtade kvartalet, varit förra årets motsats. Det är väl så här somrar ska vara. Blomning efter blomning, sol, blå himmel med några luftiga moln att betrakta. Och bonden har redan slagit vall. Visst, några grader varmare för vissa, mer regn i rabatterna för andra – det finns dom som aldrig blir nöjda.
När blåmesen flyget ut och in i holken, humlet slingrar sig uppåt mot skyn och kvällsljuset dröjer kvar så länge, så länge – då är det fint att leva.

Den gode Bengt Sändh har i mitt tycke grovt fel i sin bedömning, men icke desto mindre har han gjort en sommarvals med det rätta, lätta svänget. I följande video får dessutom voyören sitt lystmäte på somrig fägring.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *