Först ut i världen

T_ram

Lilla Timbla.

TIMBLA ska få ett nytt hem, troligen ett nytt namn också. Och hon får komma till någon som kommer att älska henne som en trogen, osjälvisk och anspråkslös vän. Hon valdes naturligtvis för sin skönhets skull och inget fel i det. Skönhet är en stark egenskap som inte står andra anlag efter, fast man ofta påstår så.  ”Alla goda karaktärsdrag äro i grunden likvärdiga och återfinnas oftast i olika mått och kombinationer hos olika individer.” (Rich. Langsbroe)
Lilla Timbla får ännu en tid stanna här, matas och skötas av mor och successivt lära sig vad livet och verkligheten innebär – för katter. Att vara katt är inte lättare än att vara människa. Ingendera dansar på rosor precis. Men hon hittar snart gången i det hela, lär sig kommunicera och hittar rätt i kattrollen. Hon intar sin nya plats och får ett gott liv.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *