Självömkande gnällspikeri

aa
VAD JAG känner mig overksam! Och inte gör det humöret någon tjänst att inget händer med ”att-göra-listan”. Sisyfos hade i jämförelse inget att klaga över. Han var i alla fall igång med arbetet. Jag däremot är minst sagt trögstartad inför det gigantiska röjningsarbete som jag omnämnde för tre inlägg sedan.
Ändå är det inte bara såna ’måsten’ som väntar. Trevliga saker bidar också; en sak som ska vara färdig i augusti, idéer till nya projekt att pröva och utveckla och andra roliga sysslor som pockar på sedan länge. Nöjena väntar alltså – det är bara det att det inte verkar räcka till för att få igång mitt latare jag.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *