En liten båt

y02FLER HAVSBILDER. Jag vet inte hur många jag behöver, men antagligen många. Men jag kan nog fylla på efterhand också. Så småningom blir det dags för land. Den lilla ön. Men det dröjer ytterligare ett tag. Just nu känns det enklast att arbeta ”linjärt” med projektet. Tids nog får jag hoppa tillbaka och komplettera och ändra.

y03

Nu har jag i alla fall börjat skissa och försöka designa en båt. Jag vill ha ett pyttelitet fartyg, modell Ä, som kan trotsa vågor och vind. Typ passagerarbåt, med soldäck och sånt. Men liten! Får se om det går. Om det nu är en båt det ska vara? Jag är inte helt säker ännu.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *