Måsten och villen

Y-streamer3DET ÄR TRIVSAMT att ha ett projekt på gång. Det fyller tillvaron med en slags ”mening”. Kanske är det just det där att få ta itu med saker som man lockas av, men som man inte är säker på att klara, som är livets salt? Det finns i och för sig gott om saker att mäta sin förmåga mot; alla måsten och borden – men det är en helt annan sak. Såna åligganden är ju inte som nya fästmör precis, vilket projekten ofta är.
Och medan jag funderar över ämnet och hur jag ska genomföra bildspelet, övar jag på vågor. Ännu fler vågor. För såna kommer jag att behöva!
y04Om jag jämför med hur det var förra året, då jag vid den här tiden inte hade en aning om vad jag skulle hitta på och än mindre hade börjat jobba, är det ett fantastiskt läge! Jag är alltså redan igång (i april!) och vid gott mod. Jag är till och med optimistisk nog att räkna med en ganska behaglig sommar, med en hälsosam blandning av diverse aktiviteter: både måsten och villen.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Måsten och villen

  1. Redaktören skriver:

    Enklast är att studera stillbilder på vatten och vågor och försöka hitta ”mönster” och strukturer. Eller kanske ännu hellre: se på de stora mästarna, hur de analyserat och skapat vatten. Jag förenklar så mycket jag kan – för det har inte 17 tid att försöka avbilda exakt. Jag ska göra ganska många bilder också – och jag vill helst inte bli tokig(are). Det får bli symboliskt vatten.
    Bilderna i inlägget är medvetet minimerade. Små och lågupplösta. ;) Det kommer redovisning så småningom.

  2. Musikanta skriver:

    Kan du inte göra så att man kan klicka upp bilderna så de blir större? Jag vill ha lite tips om vatten…
    Du behöver INTE vara rädd för konkurrens :-)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *