Natt och dag

snck25”VÔTRE NUIT est mon jour – et j’aime la plui.” (Verkets titel.)
Mer färdig än så här blir inte snäckan. Jag känner mig också färdig! Muskler som jag glömt att jag hade värker och ber om misskund. Någonstans mellan 14 och 18 kilo tror jag vikten hamnade på – utan formen omkring sig.

Jag ska modellera färdigt en sak jag lovat min fru, men sen lämnar jag studion för ett tag. Det ska bli behagligt att sitta i lugn och ro vid ritbordet igen, med det enklaste av alla medier: blyertspennan!

penna

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Natt och dag

  1. Musikanta skriver:

    Helt underbar! GRATTIS!
    Ingrid som försöker värva röster till miss Veckans blogg på Besökstoppen. Du har väl röstat? Det går att rösta både på mobilen, datorn och paddan. Fast bara en gång om dygnet ända tills på lördag :-)…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *