Visst är jag fåfäng!

snck24MEST VÄNTAN IDAG, och en del annat att göra: Bytt brevlåda då den gamla lämnade tidning och post öppen för vind och nederbörd. Ett stödgaller för vinet kom äntligen på plats i trädgården också. Bland annat.
Nu är det i alla fall inte mer att göra med ”projektet” innan avformningen i morgon. I väntan kunde jag förstås inte låta bli att sätta mitt bomärke på undersidan. Visst är det fåfängt! Men jag känner mig i alla fall inte så ensam om såna självhävdelser. Kanske blir det här också något jag helst inte vill kännas vid, när nu täckelset ska falla. Hela den här bloggrapporteringen skulle ha kunnat vänta tills allt var färdigt och det visat sig om jag lyckats eller inte. Men hur sportsligt hade det varit? Och å andra sidan har jag för vana att stå för vad jag gör.
Så, morgondagen bär alltså med sig tjära och fjäder – eller lagerkrans. Vi får se vilket av alternativen det blir.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *