Badnymfens status

Bnf_1408_2HÄROMKVÄLLEN beslöt jag att skippa stållullsperuk och istället skulptera fram badnymfens frisyr. Och trots alla fina förslag jag fick, så blir det som så ofta: Hårknut! Nu får jag skaffa mer material, för det tog slut. Lite mer volym i håret vill jag ha! Sen ska jag slipa bort fläckarna från kroppen, slipa fram öronvindlingarna och ett lite vänare anlete om det går. Och ”ytbehandla”. Men det får bli pausjobb. Frågan är om det blir någon sjösättning i år?

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Badnymfens status

  1. Redaktören skriver:

    Ja stålull rostar bort på något dygn, så jag skulle impregnera peruken med epoxiharts. Men det blev ett så kladdigt elände, så jag bytte idé. Och varför göra saker svårare än nödvändigt (även om det ofta är roligare)? ;)

  2. Musikanta skriver:

    Det blir nog bra att skippa stålullen. Den hade kanske blivit rostig om det hade kommit lite vatten på den. Det låge väl i farans riktning om det ska bli en badnymf…
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *