Fördubblat invånarantal

Plague arrives.

Introducing plague on Earth.

DÅ JAG HÖLL PÅ med den här serien undrade ”någon” efter ett tag om det inte skulle kunna dyka upp någon mer, så att flickan slapp att vara så mol allena på Jorden. Jag var väl inte riktigt överens, det stämde inte med min egen idé. Men nu faller jag till föga och den stackars ensamma får lite sällskap i alla fall.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt. Bokmärk permalänken.

4 svar på Fördubblat invånarantal

 1. Redaktören skriver:

  Man vet inte, Ingrid. Man får se. ;) När en av plantorna fick en blomma, tänkte jag att det kanske är tobak? Om bladen får växa till sig lite? Klarar harar sån diet? Hoppas du inte misstycker till att jag kallar dig ”Någon” i texten. :)

 2. Musikanta skriver:

  Läste inte undertexten förrän nu – det blir en rysare…

 3. Musikanta skriver:

  Så bra att hon odlar blommor så haren har något att äta…

 4. Musikanta skriver:

  Så glad hon måste bli! Det kanske blir små harungar också så småningom, eller?
  Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *