Vägs ände – eller lite till?

vinjJAG TROR ATT det får räcka snart. Några rutor till kanske för att runda av, men sen ska jag nog anse mig vara framme. Drygt femtio bilder om Sam och Joy har det blivit. Det finns nog inte mycket mer att berätta om dem. I alla fall ska hela bunten få vila ett tag. Och jag med, tills jag känner mig mogen att självkritiskt gå igenom allt igen.

Earth20150310_72Nu när vintern liknar vår, finns inte samma behov av att fördriva de mörka dagarna längre. Det har ju redan ljusnat betydligt. En annan sak är att andra idéer poppar upp under tiden ett sånt här långprojekt pågår. Dessa uppslag kan ju inte få lämnas helt utan granskning. Så nu får vi se om detta är vägs ände vad beträffar jordborna eller om det tillkommer någonting mer. Man kanske kan säga att ß-versionen är färdig i alla fall?

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.