Småsömning söndag

färgverk

Färgverket – rengjort igen.

EN STUND I VERKSTAN, inställningar, justeringar och provtryck. Ett ganska lagom söndagsnöje. Idag använde jag färgverket också. Jag börjar få fason på färg och tryck nu. Lite brister ännu, men det får ju inte bli perfekt för fort.

linoplattor

Linoleumplattorna.

 

 

 

Den här serien har ingen särskild betydelse utan är mer som en förövning, ifall jag får för mig att jobba vidare med sånt här i höst och vinter. Man vet ju aldrig vad man får lust att göra när novemberberlöven yr omkring utanför. I så fall får det nog bli ett lite mer sammanhållet och inspirerat projekt tror jag. Någon form av ”trycksak” kanske?


lino01_72 lino02_72 lino03_72lino04_72

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.