Teater Kazash

ÄNTLIGEN! Jag har kommit in vid teatern! Nej inte på scenens tiljor förstås, det skulle jag aldrig våga, men sådär lagom bakom kulisserna. Eller för att precisera, så har jag haft ett uppdrag i teatervärlden och det är väl så nära jag kan komma: Två teateraffischer. ”Kunden” är min vän och kollega Ann, som förutom att spela revy, teater, roller i reklam- och instruktionsfilmer mm. också har sin egen barnteater: Teater Kazash. Det är hennes egen ambulerande kulturgärning där hon framför sagor som hon ”illustrerar” med egenskapade dockor, rekvisita och kulisser! Och sig själv!

prinsaffisch_72

kattaffisch_72

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag hade visserligen dramatik som tillval i högstadiet, men efter rollen som ”2:e Rövaren” i ett sagospel, blev det inga fler scenframträdanden för mig. Lika gott så. Ett sånt här tillfälligt inhopp i teatervärlden är trevligt och känns ändå rätt så lagom för mig.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.