Nästa år på jobbet

DET VAR DET. Året går mot sitt slut och man kan ju undra över det nya som ska komma. Om det vet vi ingenting, men vi kan faktiskt tjuvkika på framtiden med hjälp av den gamla klassiska spådomstekniken. Vid nyår brukar man förr stöpa sin framtid i tenn. Det är en enkel metod som ger relativt vederhäftigt resultat. Tennet är helt rent och kommer förstås från Kinn.com. (Min egen prognos gör jag med just Firman i åtanke.)

Smält lite av tennet i den kastull som du avdelat för verkstadsändmål. Det behövs inte så mycket av metallen för att utvisa det vi vill veta.

tenn03tenn05

 

 

 

 

 

 

 

tenn04Häll med utsträckt arm, för man kan aldrig veta så noga med hett tenn och vatten och häll raskt annars får du bara pellets. I och för sig vackra droppar (kanske råämnen till ett halsband?), men nu var det alltså framtiden det gällde. Då vill vi ha en mer samlad klump.
Var lite försiktig, även om tennet bara behöver lite mer än 200 grader för att smälta.

Det här är alltså själva förberedelsen. Sedan kommer det svåra: Analysen!

tenn04b

Och det här var ju intressant!
(1) En ganska plan utstickande yta, lite som en planka. Därunder (2) en liten figur som tycks falla. Någon får ”gå plankan”. Vem? Å andra sidan finns en svällande form (3) högst upp, vilken jag tyder som ett ymnighetshorn som flödar över (4). Härvid bildas också en öppen port i slutet av en trappa. Nå, jag vågar inte göra mig några illusioner om avancemang i firman, fast (5) liknar en vinge. Resor? Droppen (6) är tydlig: Tårar. Kan det röra sig om glädjedito? (7) är fiskar. Svårt att tyda. Två är ett stim och det kan ju vara positivt (man måste tänka så). (8) är också knepig. Jag vet inte vad en mikrofon kan betyda. Tänker chefen bjuda på restaurng med Karaoke? Det förefaller inte sannolikt. Den vassa klon (9) är desto tydligare. Personalstrategin för 2016! En framtidsprognos med den här metoden är dock inte hundraprocentigt säker. Viss risk för tolkningsfel måste tas i beaktande.

Så skåda in i framtiden om du vågar. Tennet hittar du här.
Gott nytt år!

Redaktören

Redaktören

 

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.