Belöning

NÄR DEN HÄR blomningen är över ska jag skaffa en större kruka och plantera om den här växten! På hedersord! Granar som mår illa sätter ju många kottar. Kanske är det samma sak med porslinsblommor? Det här verkar ju heltokigt även om det förstås är trevligt med blomstringen. Antalet buketter ökar till tio.

pb08 pb09 pb07 pb10

En dusch skulle hon kanske också uppskatta. Det var länge sedan och lite vård och omtanke får bli som en slags belöning.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

3 svar på Belöning

 1. Redaktören skriver:

  Jag kan vara väldigt försumlig mot krukväxter. Därför är kanske porslinsblomman bra placerat i mitt arbetsrum. Den tål en hel del torka. Gullrankan är väl också åt det tålmodiga och anspråkslösa hållet?
  Förresten hittade jag ytterligare en bukett igår, i ett hörn i skymundan. Så nu är det 11 klasar. ;)

 2. Musikanta skriver:

  När det gäller blommor kan man aldrig vara säker. En del som man tror är döda blommar plötsligt igen och tvärtom. Jag håller mig till orkidéer – de enda krukväxter utom gullrankan som överlever hos mig.
  Ingrid

 3. Musikanta skriver:

  Lova inte för mycket…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *