Halsband eller salami?

katt2DEN HÄR SYSSLAN hör säsongen till. Mindre trevlig, men jag hade ju lovat honom. Stackarn. Jag vet inte hur han bär sig åt, han rör sig i samma revir som sin mor, men hon får bara en och och annan på sig. Den här blir fullkomligt nerlusad. Enda skillnaden är att modern sedan en tid tillbaka tigger vid kylskåpet.


kattHon är nämligen väldigt förtjust i rökt skinka, saltad serranodito och till och med salami. Och jag har svårt att stå emot. Kanske ger den här extravaganta ”kattmaten” en oangenäm kryddning åt hennes blod – ur fästingars synvinkel?


ticksJag är inte mycket för onödigt dödande, men det här går över gränsen för mina hänsyn. Tyvärr kommer nya och det är nog dags att undersöka effekten av såna där anti-fästing-halsband. Fungerar de månntro? Eller ska sonen också ordineras salami och dyr spansk skinka?

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Halsband eller salami?

  1. Redaktören skriver:

    Fästingar, getingar, mygg och knott – det är det lilla pris vi får betala för en underbar årstid. :)

  2. Musikanta skriver:

    Ibland är man väldigt tacksam för att man inte har varken hund eller katt!
    Ha det gott trots alla fästingar…
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *