Hemliga lådan

fnd3

ÅJO! Hinner gör jag nog, det är ännu långt till den 3:e december och Andra advent. Idén till innehållet i lådan har varit lite vag ända från början, men nu tror jag att jag kan ha kommit på en lösning. Kanske. Funkar inte den kan det ju bli lite nervöst ju längre tiden går, men just nu har jag koll på läget. Det är alltså frågan om 1/10 av Blå husets årliga ”dockskåp” vars 3 x 3 små rum, plus vindsvåning, ändrar utseende år från år. Vad bidragslämnarna till de andra små rummen kommer med är lika obekant för mig som för Julutställningens besökare. Eftersom det är tio olika själar och karaktärer som är inblandade, kan ingenting förutsägas. Är inte det spännande så säg!

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tecknat, målat och tryckt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *