På sluttampen

fnd11SÅ DÄR! Nu ska ”elektrikern” göra sitt jobb i morgon, och sedan är det färdigt. Och det ska bli skönt! Inte för att sånt här inte är roligt, men det skräpar ner (jag skräpar ner!).

fnd11b

Det brukar kunna bli stökigt vid min arbetsplats. Men nu är det mycket värre än vanligt. Här drömmer jag om att röja; rensa ut och skapa ”ljus och luft”. Inte minst för mitt kommande projekt. Det som jag längtar efter att få sätta igång med och som inte behöver så mycket verktyg och pinaler.

fnd11cOch som jag tidigare nämnt, är köksbordet belamrat sedan en tid. Ännu får det passera, men det finns alltid lite irritationsrisk med att ha verkstad i så allmänna utrymmen. Vi får ju faktiskt gäster om en vecka. Så då är det ju riktigt skönt att vara på sluttampen nu.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché, Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på På sluttampen

  1. Redaktören skriver:

    Sisyfos och vi. ;)

  2. Musikanta skriver:

    Inte riktigt, men nästan, ser det ut på vårt köksbord mellan varven. Men det är mest böcker och tidningar som ligger där. Däremot ser det precis likadant ut i min”ateljé”. Jag städar med jämna mellanrum men efter några timmar ser det precis likadant ut.
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *