Vad det inte blev

fnd14DET ÄR BRA att överge idéer som varken bär eller liksom föder sig själva. Måste jag anstränga mig och mata på för att få ett uppslag att gro och växa, är det nog något fel. Och då är det bäst att lämna idén, även då jag kommit en bit på vägen. Är jag inte glad åt det jag håller på med, börjar jag om, eller åtminstone backar jag så långt som behövs. Det här är alltså vad det inte blev. Den här scenbilden kommer inte att synas på Blå Husets Julutställning den 2:a Advent. Det blir en helt annan (mest för att idén inte tar minsta hänsyn till årstid), förhoppningsvis lite roligare.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché, Tecknat, målat och tryckt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *