Lösningen…

…TILL LILLA QUIZET: Jo den gemensamma nämnaren var förstås att alla fyra artister sjungit titelsånger till James Bond filmer. Vem som var avvikande och vilket som var avvikelsen framgår då tydligt nedan:

Nr 1. Nancy Sinatra
sjöng titelsången till ”You only live twice”.
Nr 2. Tom Jones
sjöng titelsången till ”Thunderball”.
Nr 3. Shirley Bassey
sjöng titelsången till ”Goldfinger”, ”Diamonds are forever” och till ”Moonraker”.
Nr 4. Matt Monroe
sjöng titelsången till ”From Russia with love”.

(Vi har en vinnare, men hon känner sin Pappenheimare till far, så vi får utreda om det gills.)

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lösningen…

  1. Redaktören skriver:

    Ingen kan ha ett heltäckande vetande. Det vore hemskt. Jag brukar gå bet på dina klurigheter också, men det är alltid roligt att försöka. :)

  2. Musikanta skriver:

    Det var inte så lätt för mig eftersom jag varken sett Bondfilmer eller hört talas om Matt Monroe. Fast jag vet förstås hur Goldfinger låter. Brist i min musikaliska allmänbildning. Men hade du gått tio år tillbaka – före Bond – hade jag nog klarat mig.
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *