Abstinens

 

DET HAR GÅTT många veckor nu – utan att jag dragit ett enda streck. Jag har varit för upptagen, för trött, för bortrest och för förkyld. Men nu känner jag abstinensen. Jag saknar det där med att göra något på papper.

Medan jag var borta gjorde jag i alla fall inköp, saker som är bra att ha och som jag har vissa tankar kring. Tusch, pennor och penslar. Det var också länge sedan jag doppade penna och pensel i den flytande svärtan. Det kan vara så att det ges lite egentid framöver. Jag kan ju hoppas att Inspirationen tittar in samtidigt.

 

 


 

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Abstinens

  1. Musikanta skriver:

    Det är väl lite konstnärlig jet lag. Inspirationen kommer nog fortare än du tror.
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *