Ben av balsa

TRÄSNIDERIET AVANCERAR. Jag tar det försiktigt, för det är lätt att avverka för mycket när det gäller balsa. Och så får jag tid att tänka också.  Höftlederna kommer snart på tur. Knepiga, men jag tror att jag har en lösning på gång. Knälederna: enklare, fotlerna: knepiga! Motsvarande gradering gäller förstås också axlar, armleder och handlovar.

 

 

 

 

Jag hittade ett par händer från en tidigare dust med det här omstartade projektet. De var bättre modellerade än de jag började om med här om veckan. Och det känns så jobbigt att forma tio fingrar igen. Här är de doppade i latex för att få ett tunt ”skinn” som jämnar ut dem. Gör jag sedan bra gjutformar sparar jag mycket tid när jag ska göra flera par. Och så kan jag testa det material som ska komma med posten endera dagen.
Undrar om jag kan leta upp fötterna också?


Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *